fbpx

  NAHKAMAALAUS

Colourlock puhdistus- ja hoitotuotteilla pidennät verhoilujen käyttöikää sekä suojaat niitä vaurioitumiselta!

Takuupuhdasta jo vuodesta 2009

HINNASTO

  HINNAT ALK.
Yhden penkin maalau 300€
Etupenki 550€
Etu- ja takapenkit 750€
Ratti 150€
Keskikonsoli, ovipahvi 150€
Penkin osa maalaus, pieni korjaus 150€
Reijän korjaukset 200€
Koko värinvaihto 2500€

Hinnat sis alv.

Lopullinen hinta-arvio aina tapauskohtaisesti.

 

NAHKAMAALAUS

Säännöllisellä sisustan hoitamisella ja puhdistuksella pidennät niin kangas- kuin nahkaverhoilujen käyttöikää.
Kuluneet nahkapenkit, verhoilut, ratit tai vaikka huonekalut on mahdollista ehostaa lähes entiselleen ammattitaitoisissa käsissä alan huipputuotteilla. Nahkamaalauksiin ja -korjauksiin käytämme laadukkaita Colourlock tuotteita, jotka on myös sävytettävissä autosi alkuperäisten sisustan värikoodien mukaan.

 

Aniliininahat – Nämä nahat värjätään läpikuultavilla aineilla, joten niissä ei ole peittävää pinnoitetta vaan nahan alkuperäiset juovat ja merkit näkyvät läpi. Materiaalin tunnistaa parhaiten kevyesti pintaa raaputtamalla, jolloin pintaan jää vaaleampi juova. Kostutettu nahka tummuu hieman, mutta kuivuessaan alkuperäinen väri palautuu. Aniliininahka on imukykyinen ja huokoinen, joten sen suositeltu puhdistusväli on 3-4krt vuodessa.

Nupukki- ja mokkanahat – Nupukki- ja mokkanahat ovat käytännössä aniliininahkoja, joiden pinta on harjattu pehmeän samettiseksi. Nupukki tarkoittaa pintanahan ulkopuolta ja mokkanahka pintanahan sisäpuolta, molemmat näistä ovat herkkiä likaantumaan. Huokoisten nahkojen suojaus heti käyttöönottaessa on tärkeää.

Pull-up nahka – Pull-up nahkaa tehdään pinnoitettuna (PU-uretaanipinnoite) ja öljykäsiteltynä aitona nahkana. PU-pinnoitetun nahan värjäyksessä käytetään aniliinivärjäystä tai värillistä PU-pinnoitetta. Aidot nahat käsitellään värillisillä öljyillä. Pinnoitettu nahka on jäykempää, joten se ei sovellu kaarevile pinnoille kuten öljytty nahka. Colourlock tuotteilla pystyt paikkaamaan kuluneen nahan vaurioita ja suojaamaan niitä lisävaurioilta. Hoidettu nahkapinta on joustava eikä halkeile, suosittelemme nahan puhdistusta 4-6kk välein.

Mikrokankaat – Nämä kankaat ovat suosittuja verhoilussa kestävyytensä ja helpon puhdistettavuutensa ansiosta. Alcantara on mokkanahkaa muistuttava polyesteristä ja polyuretaanista valmistettu mikrokuitukangas ja sitä käytetään paljon mm. huonekaluissa sekä ajoneuvoverhoilussa. Kankaiden puhdistusväli on n.6kk.

Keinonahka – Keinonahka on synteettistä nahkaa muistuttavaa materiaalia ja yleisimmin niissä on kestävä polyesteripinnoite puuvillapohjalla. Clean&Care Kit for Artificial Leather soveltuu keinonahan huoltamiseen.

ENNEN/JÄLKEEN

VARAA AIKA

Varaa aika ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla meille suoraan: 010 3398981 

Kaikille töillemme 100% tyytyväisyystakuu!

*Veloitamme 50% varatun palvelun hinnasta, mikäli asiakas peruuttaa ajan 24 tunnin sisällä palvelun sovitusta ajankohdasta.

Avoinna

Arkisin 8.00-18.00 &

Viikonloppuisin: Sovittaessa.

Avaa chat
Hei! Kuinka voin auttaa?
Hei!
Kuinka voin auttaa?