bg image

Vahaukset & kiillotukset

Vahaukset & kiillotukset alk.

 

KOVAVAHAUS

alk. 120 € 6-8kk
Suosittelemme vahausta vähintään kaksi kertaa vuodessa. Ennen talvea suojaamaan tiesuolalta sekä keväällä auringon UV haitoilta. Käytämme vain tehokkaita ja testattuja ammattikäyttöön tarkoitettuja vahoja, jotka antavat tehokkaan suojan ja upean kiillon, sekä helpomman ylläpidon ympäri vuoden, myös Suomen haastavissa oloissa.

KOVAVAHAUS LUXURY

alk. 140 € 8-12kk
Kovavaha eli “kestovahaus” antaa parhaimman kiillon sekä pitkäikäisimmän suojan maalipintaa kuluttavaa likaa, kemikaaleja ja ultaviolettisäteilyä vastaan. Kovavaha-käsittely suojaa tehokkaasti mm. ilman saasteilta, puiden pihkalta, linnun jätöksiltä, tiesuolalta, kalkkijäämiltä ja hiekan jne hiovilta vaikutuksilta. Näin autosi säilyy myös puhtaana huomattavasti pidempään, myönnämme kovavahallemme 12kk takuun. VUOSIEN KOKEMUKSEMME SEKÄ ASIAKASPALAUTE PUHUVAT PUOLESTAAN.

Silver One KESTOVAHAUS

alk. 180 € (2kerrosta) 12kk
Samat ominaisuudet kuin edellä mainitussa, Silver One antaa erittäin pitkäkestoisen ja vahvan suojan lakkapinnoille joka estää ulkopuolisten tekijöiden kuten UV-valon, tiesuolan, liuotusaineiden ja kosteudesta johtuvan hapettumisen aiheuttamat haittavaikutukset lakkapinnalle. Tuote antaa lakkapinnan hengittää ja soveltuu siksi myös uusille ja juuri uudelleen lakatuille ajoneuvoille joiden lakkapinta ei ole vielä täysin kovettunut. Silver One soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisillä lakka- ja maalipinnoilla mukaan lukien gelcoat ja antaa tehokkaan suojan normaaleissa käyttöolosuhteissa / hoidolla kestäen aina 12 – 15 kuukautta. HYVÄ KEMIKALIKESTO!

Koch-Chemie 1K-Nano

alk. 250 € 12-36kk
Perinteiset vahat ja sealantit poistuvat talvipesuissa helpommin sekä nopeammin ja hajoavat sääolosuhteiden ja ankarien kemikalien vuoksi, joita talvipesuissa esim. pienpoistoon tarvitaan. 1K-Nano kestää äärimmäisiä pH rasitteita, UV-säteilyä sekä mekaanista rasitusta! 5-8nm (nanometriä) paksu kerros suojaa sekä luo kiiltoa pinnoille.
Kun suojatut pinnat hylkivät likaa ja vettä, on peseminen ja ylläpito helpompaa ja nopeampaa, koska lika ja maantiepöly (piki jne) ei tartu niin agressiivisesti käsiteltyihin pintoihin näinollen tarve mekaaniseen hieromiseen vähenee ja pesunaarmujen jne vaurioiden syntyminen vähenee. PINNASTA TULEE HÄIKÄISEVÄN KIILTÄVÄ SEKÄ LIUKAS, JOKA SUOJAA MAALIPINTAASI JOPA 12-36KK

*Suosittelemme ylläpitoa 1/12kk, sekä säännöllistä käsinpesua!

Wax Guard (Polymeeripinnoite)

alk. 290€ 18-36kk
Ainutlaatuinen Wax Guard -käsittely estää haitallista auringon UV-valoa vahingoittamasta autosi maalipintaa ja suojaa sitä samalla tehokkaasti kemialliselta rapistumiselta, kuten happojen, tiesuolan, ja teollisuuslaskeumien aiheuttamalta vaurioitumiselta.
Wax Guard antaa autollesi taatun pitkäikäisen suojan ilman erillisiä välikäsittelyjä.
Myönnämme uuden auton maalipinnan kiillolle kolmen (3) vuoden kirjallisen käsittelytakuun. Käytetyn auton takuu on puolet uuden auton käsittelytakuusta eli 18 kuukautta. Anna investoinnillesi lisäarvoa ja kunnollinen suoja sen säilyttämiseksi!

Suosittelemme säännöllistä käsinpesua, meiltä myös kotihoitoaineet Wax Guardille.

 

MAALIPINNAN KIILLOITUS / MYLLYTYS

Maalipinnan kiillotus on kevyempi auton “hionta” menetelmä, jolloin toteutamme työn 1-2 step menetelmällä, epäkeskokoneella. työaika n 3-6h. Myllytys taas on syvällisempi ja työläämpi menetelmä jossa autoa “hiotaan” 6-h stepillä eli ns. epäkesko sekä rotary konein sekä lukuisin eri laikoin. eli myllytys poistaa pintanaarmut ja hapettumat sekä palauttaa auton alkuperäisen värin. Myllytyksen jälkeen auto suojataan joko perusvahalla, kovavahalla tai erikoispinnoitteella. Käsittelyn jälkeen auto on kuin uusi ja sitä on huomattavasti helpompi pitää puhtaana. Myllytyksen tekeminen vaatii kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa. Meiltä saat täyden tyytyväisyystakuun työlle. Myös vesihionnat!

 

1 step kiillotus + kovavaha 250€
2 step myllytys + kovavaha 300€
3 step myllytys + kovavaha 400€
Vesihionta ja myllytys 60€ / h

KAIKILLE TÖILLEMME 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU!

*Veloitamme 25% varatun palvelun hinnasta, mikäli asiakas peruuttaa ajan 24 tunnin sisällä palvelun sovitusta ajankohdasta.